Wat vinden anderen van de samenwerking met ViaRob?

Profielfoto van Marco Kleen

Marco Kleen
Klinisch psycholoog juli 2021

Rob heeft me geholpen om me te oriënteren op een nieuwe werkplek, op een moment waarop het spannend was om daar überhaupt over na te denken. Op een compassievolle, humoristische en onderzoekende manier heeft hij daarbij het denk- en beslissingsproces begeleid, wat leidde tot een nieuwe baan waar ik met plezier aan de slag ben gegaan. Ik ben heel erg tevreden over deze aanpak en het resultaat!

Profielfoto van Suzanne Oosterhuis

Suzanne Oosterhuis
GZ-Psycholoog
juni 2021

De gesprekken met Rob waren prettig en verhelderend. Ik heb daarbij telkens het gevoel gehad dat ik mijn eigen keuzes kon maken en voelde absoluut geen druk. Voor wie op zoek is naar iemand die op een ongedwongen manier bij kan springen in je oriëntatieproces op de arbeidsmarkt, zou ik Rob van harte aanbevelen!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.jpeg

Ida van Gunst
Klinisch psycholoog
/ psychotherapeut bij UMCG
december 2021

Rob kan goed luisteren en de essentie van je verhaal vatten, zodat hetgeen je zoekt ook voor jezelf meer helder wordt. Hij heeft veel kennis van de verschillende organisaties en heeft mij, vanuit die kennis, voorgesteld aan een heel passende organisatie waar ik mijn kunde en vaardigheden heel goed kan gebruiken bij het werken met paook zeker aan: het is heel fijn om tijdens zo’n proces op een goede manier begeleid te worden!

Ik heb enorm gewaardeerd dat Rob op een rustige, niet dwingende wijze, bereid was samen te kijken naar mijn interesses op werkgebied. Hoewel het uiteindelijke doel een nieuwe baan was, stond hij er ook voor open om rustig samen te exploreren welke mogelijkheden er waren, ik voelde dan ook geen druk een keuze te moeten maken. Verder was de communicatie erg prettig en merkte ik dat hij vlot contact maakt met het werkveld, waardoor ik nooit lang hoefde te wachten op een volgende stap in het zoekproces. Uiteindelijk is het doel bereikt en heb ik dankzij Rob een leuke nieuwe baan gevonden!

Profielfoto van Laira Donkersteeg

Laura Donkersteeg
GZ-psycholoog
juli 2022

Aan het einde van mijn GZ-opleiding liep ik vast in mijn eigen wirwar van ‘volgens mij vind ik alles leuk’-gedachten. In gesprek met Rob merkte ik dat hij doortastend wist samen te vatten welke (kern)waarden voor mij belangrijk waren bij een nieuwe baan. Rob heeft geregeld dat ik bij verschillende organisaties mocht kennismaken en meelopen. Uiteindelijk ben ik via Rob met een GGZ-organisatie in contact gekomen die ik zelf waarschijnlijk niet had overwogen én toch bijzonder goed bij mij lijkt te passen… Binnenkort ga ik de overstap maken naar deze organisatie en ben ik dankbaar dat ik in mijn zoektocht mocht leunen op de expertise van Rob!

Wat vinden anderen van de samenwerking met ViaRob?

Geen antwoord kunnen vinden?

Maak je geen zorgen, neem contact op en dan gaan we samen zoeken naar een oplossing voor jou.

Neem contact op