Over ViaRob

Hallo. Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Ik ben Rob Orsel.
Ik ondersteun regiebehandelaren bij hun oriëntatie naar een nieuwe baan of zzp-opdracht.

Rob staat buiten voor Empower

Hallo. Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Ik ben Rob Orsel.
Ik ondersteun regiebehandelaren bij hun oriëntatie naar een nieuwe baan of zzp-opdracht.

Wat doe ik en waar word ik blij van?

Behandelaren helpen aan de baan, waar ze zelf misschien wel nooit aan hadden gedacht, maar waar ze heel enthousiast over zijn. Daar word ik blij van. Kort gezegd haal ik er energie uit, wanneer ik jou kan ondersteunen bij een betere situatie in jouw werk. Het is voor mij geen doel om jou aan een andere baan te helpen. Blijven bij je huidige baan is soms ook een goede uitkomst. 

Over Rob zelf

Als ik niet aan het werk ben dan ga ik graag met mijn dochter van vier naar het zwembad of ik probeer een lach te krijgen van mijn zoon van één. Mijn vrouw en ik houden ervan om samen te fietsen op de racefiets en onderweg lekker te eten.

Dingen waarin ik mij kan verliezen

Zelf zuurdesembrood maken en de perfecte kop koffie proberen te maken. En dan niet vergeten om bij het eindresultaat vooral heel erg interessant te doen over de smaak en texturen. 

Prestaties waar ik trots op ben

Uiteraard op mijn gezin, maar ook op mijn bedrijf. Niet alleen dat ik van ‘niets’ iets heb kunnen maken, maar vooral ook de positieve reacties van alle mensen en organisaties die ik heb mogen helpen. Ik blijf het ook bijzonder vinden dat ik mee mag denken bij de volgende stap in de loopbaan van behandelaren. Het is toch een stap die je niet zomaar zet. 

Rob zit achter zijn bureau

Als jij jezelf afvraagt of het tijd is voor een volgende stap in je carrière, dan help ik je graag bij je oriëntatie. Een nieuwe uitdaging aangaan is voor veel mensen een grote stap en dan wil je een weloverwogen keuze maken voordat je de stap zet.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als je twijfelt over een nieuwe uitdaging dan help ik je graag bij je oriëntatie. Ik kan je vacatures laten zien die je niet had kunnen vinden of waar je zelf nog niet aan gedacht had. Nog interessanter is het om te weten wat de precieze situatie bij al die vacatures is. Door mijn goede contacten bij vrijwel alle organisaties heb ik veel informatie waarmee ik jou goed kan helpen bij je oriëntatie. Lijkt het je interessant om deze onbekende vacatures met extra informatie te ontdekken? Laten we dan vooral eens bellen of afspreken.

Werken met ViaRob

Hoe is bijvoorbeeld de sfeer in een team en hoe staan ze er voor. Wie is de manager en heb je een klik met collega’s met wie je zou gaan samenwerken? Als je geïnteresseerd bent in een vacature, dan zorg ik ervoor dat je eerst kennis kunt maken in plaats van meteen te moeten solliciteren. Dit betekent dat je eerst met de manager en potentiële collega’s kunt praten en zelfs een dagdeel kunt mee kunt lopen. Zo kom je erachter of een vacature leuk genoeg is om op te solliciteren.

Rob van ViaRob

De podcast van ViaRob

Iedere vacature is uniek en bij elke unieke vacature past een uniek persoon. Dat unieke is alleen vaak zo lastig om in een vacaturetekst te vangen. Daarom interview ik in de podcast van ViaRob behandelaren in allerlei verschillende settingen. Op die manier gaan we dieper op de vacature in en lichten we de unieke kenmerken van de vacature uit. 

De podcast van ViaRob: een vacaturetekst vertelt maar weinig. Het mooiste zou zijn als je rechtstreeks van de behandelaren die er al werken, kunt horen hoe zij de werkplek ervaren. Daarom is er de podcast van ViaRob. In deze podcast interviewen we behandelaren over hun werk. Zo kun jij beter inschatten of het iets voor jou is. Bekijk en beluister onder andere de podcast over het UCP, van Boeijen en Elker.

Vacature podcast ViaRob

Veelgestelde vragen over Rob

Ha, wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben Rob en ben heel nieuwsgierig naar het werken binnen de psychiatrie. Daarnaast vind ik het enorm interessant om te horen wat jij nou leuk vindt aan je werk en wat de casussen zijn waar jij een goed gevoel bij krijgt. Door te vragen en te luisteren help ik jou met het maken van een goede keuze voor het vervolg van jouw loopbaan. Welke kant wil jij op? En waarom wil je die kant op? Ik vraag door, help je en heb daarnaast zicht op werkplekken waar nog geen vacatures voor zijn.

Als je twijfelt over je huidige baan en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan help ik je graag bij je oriëntatie. Ik kan je vacatures laten zien die je zelf niet had kunnen vinden of waar je nog niet aan gedacht had. Door mijn kennis van mogelijke vacatures en mijn goede contacten bij vrijwel alle organisaties weet ik precies wat er in de markt speelt. Zo heb ik meer informatie en kennis, waarmee ik jou weer help bij jouw loopbaan oriëntatie.

Nadat het eerste contact is geweest, ga ik vragen stellen. Wat wil jij? En waarom? Welke richting wil je op? Vervolgens zoek ik samen met jou naar geschikte vacatures. Dit kan even duren. Ben je geïnteresseerd in een vacature? Ik zorg er dan voor dat je eerst kennis kunt maken in plaats van meteen te moeten solliciteren. Eerst praten met de manager en potentiële collega’s of zelfs een dagdeel meelopen. Zo kom je er achter of een vacature leuk genoeg is om op te solliciteren.
contact via rob

ViaRob heeft al veel behandelaren mogen helpen met het maken van een goede keuze binnen hun loopbaan. Kom met mij in contact via LinkedIn.