Over Via Rob

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als je twijfelt over een nieuwe uitdaging dan help ik je graag bij je oriëntatie. Ik kan je vacatures laten zien die je niet had kunnen vinden of waar je zelf nog niet aan gedacht had. Nog interessanter is het om te weten wat de precieze situatie bij al die vacatures is. Door mijn goede contacten bij vrijwel alle organisaties heb ik veel informatie waarmee ik jou goed kan helpen bij je oriëntatie. Lijkt het je interessant om deze onbekende vacatures met extra informatie te ontdekken? Laten we dan vooral eens bellen of afspreken.

Volg deze link om de recensies te lezen op mijn linkedinprofiel

Wie is Rob Orsel?

Als we een vergelijking moeten maken over mijn rol in de GGZ dan ben ik de sportjournalist die zelf nooit op hoog niveau gesport heeft. Ik ben heel nieuwsgierig naar de psychiatrie. Ik vind het enorm interessant om te horen wat je leuk vindt aan je werk en wat de casussen zijn waar je een goed gevoel bij krijgt. Er is door meerdere mensen gezegd dat het voor mij nog niet te laat is om zelf als actief zorgverlener aan de slag te gaan. Gelukkig wordt dat altijd aangevuld met dat dit dan zonde zou zijn voor het werk dat ik nu doe; Mensen helpen aan die nieuwe baan die ze zonder mijn hulp waarschijnlijk niet gevonden hadden.

Lees hier hoe andere mensen mijn hulp beschrijven

Rob Orsel

Voor overzicht in vacatures in de GGZ

Neem direct contact met mij op
06 15629008 rob@viarob.nu

Bedrijven die werken met ViaRob

Werken met ViaRob

Hoe is bijvoorbeeld de sfeer in een team en hoe staan ze er voor. Wie is de manager en heb je een klik met collega’s met wie je direct moet gaan samenwerken? Als je geïnteresseerd bent in een vacature dan zorg ik ervoor dat je eerst kennis kunt maken in plaats van meteen te moeten solliciteren. Dit betekent dat je eerst met de manager en potentiële collega’s kunt praten en zelfs een dagdeel kunt mee kunt lopen. Zo kom je er achter of een vacature goed genoeg is om op te solliciteren.

Geen vacature kunnen vinden?

Maak je geen zorgen, neem contact op en dan gaan we samen zoeken naar een oplossing voor jou.

Neem contact op